Pasta Siciliana

4 personer

Ingredienser:

300 gram penne pasta
1-2 ss olivenolje
450 gram squash i skiver
250 gram brokkoli i buketter
1 rød paprika i skiver
1 fedd hvitløk
saften av en sitron
5 ansjosfilleter
nykvernet pepper

Fremgangsmåte:

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.

  2. Varm halvparten av oljen i en stor gryte og fres squashen lett.
    Ha i brokkoli og paprika og fres til grønnsakene er møre. Rør forsiktig mens de freser. Ha i litt vann hvis nødvendig.

  3. Mos ansjosen, knus hvitløken og bland i grønnsakene samman med resten av oljen og sitronsaften.

  4. Sil den ferdigkokte pastaen, bland i grønnsakene og smak til med nykvernet pepper.

    Kommentar:

    Retten er hjertevennlig og forenlig med Middelhavskostens prinsipper.
    Uten ansjos er kan den også brukes som vegetarmat.


Trykk her for flere oppskrifter





Relevante artikler