Kammuslinger med øl og krydderurter
En appetittvekker for 4 personer
Ingredienser:
11/2 dl øl
Saft fra 1 limefrukt
1/2 dl olivenolje
1ss vineddik
1 sjalottløk
1/2 bunt dill
1/2 bunt kjørvel
1 bunt purreløk
1/2 bunt basilikum
4 tynne skiver toastbrød
200 gr kamskjell
Salt og pepper
50 gr olivenFremgangsmåte:
-
Ta ut kamskjellmusklene (uten rogn). Mariner i limesaft, øl, finhakket sjalottløk, salt og pepper. Kamskjellene er serveringsklare etter 20 minutter i marinaden.
-
Krydderurtene plukkes fint og vendes med 0.25 dl olivenolje, eddik og litt salt.
-
Toastbrødet smøres med 0.25 dl olivenolje og salt og ristes gyldent i ovnen ved 225 grader.
Anrett de marinerte kamskjellene med toast, urtesalat og oliven.
Trykk her for flere oppskrifter