Kammuslinger med øl og krydderurter

En appetittvekker for 4 personer

Ingredienser:

11/2 dl øl
Saft fra 1 limefrukt
1/2 dl olivenolje
1ss vineddik
1 sjalottløk
1/2 bunt dill
1/2 bunt kjørvel
1 bunt purreløk
1/2 bunt basilikum
4 tynne skiver toastbrød
200 gr kamskjell
Salt og pepper
50 gr oliven

Fremgangsmåte:

  1. Ta ut kamskjellmusklene (uten rogn). Mariner i limesaft, øl, finhakket sjalottløk, salt og pepper. Kamskjellene er serveringsklare etter 20 minutter i marinaden.

  2. Krydderurtene plukkes fint og vendes med 0.25 dl olivenolje, eddik og litt salt.

  3. Toastbrødet smøres med 0.25 dl olivenolje og salt og ristes gyldent i ovnen ved 225 grader.

    Anrett de marinerte kamskjellene med toast, urtesalat og oliven.


Trykk her for flere oppskrifter


Relevante artikler