Brukerbetingelser og juridisk informasjon

Innholdet på NettDoktor.no er utelukkende til informasjonsbruk. Opplysningene må på ingen måte brukes som erstatning for kompetent profesjonell rådgivning eller behandling av utdannet og godkjent lege.

NettDoktor.no kan ikke kraftig nok oppfordre alle brukere med helseproblemer om alltid å søke lege. Hvis du har spørsmål eller bekymringer for din helse, bør du alltid konsultere en lege, før du innleder en behandling.

Innholdet på NettDoktor.no kan ikke og skal ikke brukes som basis for å stille diagnoser eller fastsette behandling.

NettDoktor.no kan på ingen måte stilles til ansvar - direkte eller indirekte - for noen skader eller mén, som måtte være konsekvensen av bruken eller misbruken av informasjon inneholdt eller forutsatt i disse dokumenter.

Alt materiale på disse sider tilhører opphavsrettslig NettDoktor.no - også innlegg som er sendt til et debatt-forum. Materialene kan ikke kopieres, selges, distribueres eller på annen måte gjengis uten skriftlig tillatelse fra NettDoktor.no.

Brukere kan dog fritt printe materialet til eget privat ikke-kommersielt bruk på disse betingelser:
1. At dokumenterne forblir hele, uredigerte og uten endringer.
2. At intet gebyr skal tas for privat utlån av materialet.
3. At opphavsrettigheter og NettDoktor.no's navn uttrykkelig angis som kilde og at disse juridiske informasjonene vedheftes.

NettDoktor.no tar ikke ansvaret for innholdet i innlegg under vår åpne, interaktive Debatt-seksjon. Debattens åpne karakter umuliggjør en stram, øyeblikkelig kontroll med hva som uttrykkes av meninger, hvorfor vi ikke kan gjøres ansvarlige.

I stedet oppfordrer vi folk, som finner upassende innhold til øyeblikkelig å kontakte oss, så vi kan fjerne det. Vi forbeholder oss retten til å fjerne alt materiale, som anses for å være upassende: Pornografisk, støtende, fornærmende, injurierende, kvakksalverisk, udokumentert, ulovlig eller på annen måte i strid med god moral og etikk.

Bidragsytere skal oppgi sitt fulle navn, og kan ikke overdra retten til å sende materiale til andre personer.

Hvis du ikke kan godta de ovenstående betingelser for å anvende NettDoktor.no, ber vi deg forlate webstedet.

© Copyright 1999 - 2020, NettDoktor.no, All rights reserved.